BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Dezvoltare personală pentru practicieni

in Dezvoltare personală

În pragul cabinetului nostru ajung oameni diferiți cu credințe diferite despre sine și ceilalți, despre familie, educație și creșterea copiilor.

În prezent, procesul terapiei/ consilierii a devenit unul activ și interactiv- de aici necesitatea ca practicianul să fie prezent în întregime ca persoană în relația terapeutică.

Unele atitudini și păreri ale clienților ne pot provoca disconfort, presupuneri incorecte, întrebări nepotrivite.

În teorie, știm că aceste lucruri ne stau în calea creării unei relații solide cu clientul.

 

În practică, nu înțelegem întotdeauna reacțiile noastre, punem la îndoială competența noastră și ne întrebăm dacă intervenția noastră este de ajutor pentru client.

Simțim nevoia de autocunoaștere, de conștientizare a gândurilor și emoțiilor noastre, de folosire a întregului nostru potențial, de (auto)validare a competenței noastre. Odată cu ascultarea și împlinirea acestor nevoi, noi ne dezvoltăm, avem o perspectivă mai cuprinzătoare asupra lucrurilor, suntem mai autentici.

Acest seminar de dezvoltare personală se adresează practicienilor în psihologie( consilieri școlari, educaționali, psihologi, psihoterapeuți), indiferent de școala de formare.

Tematica este personalizată fiecărui grup, funcție de nevoile participanților. Se va lucra practic cu exerciții individuale, de grup, jocuri de rol, sculpturi.

Se vor folosi perspectiva sistemică, structuralistă, experiențial- umanistă a Virginiei Satir, cea transgenerațională a lui Murray Bowen și cea dialogică.

Cuprinde 50 de ore ce se vor desfășura pe parcursul a două module ce au loc în weekend( vineri- duminică) la interval de două luni.

Seminarul se desfășoară în grup, cu un minim de 8 participanți și un maxim de 12.

Prețul unui modul: 425 lei

Seminarul se finalizează cu un Certificat de participare eliberat de Institutul pentru Cuplu si Familie prin care se certifică cele 50 de ore efectuate.

Pentru informatii si inscrieri: formator Angelica Sirețchi, e-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , tel.: 0745-234872.

Locurile se ocupă în ordinea înscrierilor.

Locuri de desfășurare:

Alba Iulia: 15-17 martie, 17- 19 mai 2013

Galați( datele vor fi stabilite cu persoanele care se înscriu).

La cerere, se pot organiza grupuri și în alte localități dacă se înscrie numărul minim de participanți.