DEZVOLTARE PERSONALĂ

Abordarea noastră

Dezvoltare personală

Trainingul pentru dezvoltare personală poate fi definit ca un antrenament pentru îmbunătăţirea relaţiei cu sine şi a relaţionării cu ceilalţi.

  • celor care doresc să îşi îmbunătăţească relaţionarea în general ori, în mod particular, doresc să aibă relaţii mai satisfăcătoare în cuplu, în familie, la serviciu etc.
  • celor care doresc însănătoşirea unei relaţii din prezent
  • celor care doresc să evite, în relaţiile viitoare, repetarea unor greşeli din relaţii trecute
  • celor care îşi doresc o mai bună autocunoaştere a propriilor calităţi şi folosirea lor mai eficientă ca resurse personale
  • celor care vizează îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, inclusiv pentru gestionarea conflictelor, a furiei ori pentru abilitatea de a-şi exprima mai eficient propriile nevoi (exprimare asertivă), opinii (folosirea feedback-ului constructiv), solicitări faţă de alţii

 

La finalul unui training, pe lângă obiectivele specifice, participanţii îşi vor fi îmbunătăţit şi imaginea de sine şi încrederea în sine.

Trainingul se desfăşoară în grupuri de 5- 8 persoane. Şedinţele de antrenament în grup pot avea durată variabilă, de la minim 3 ore, şi frecvenţă variabilă, de la cel mult o dată/ săptămână. Se lucrează separat cu grupuri de preşcolari, grupuri de şcolari, de adolescenţi sau grupuri de adulţi.

Institutul organizează grupuri , în Iaşi sau alte localităţi, prin psihoterapeuţii săi, pe care îi puteţi contacta direct, pentru informaţii suplimentare.

Pentru colegii dornici să exploreze calea psihoterapiei.
Vă invităm la Întâlnirea Institutului pentru Cuplu și Familie Iași, unde veți avea șansa de a învăța de la experți și de a intra în legătură cu o mulțime de profesioniști.
 
”Calea sistemica . Rădăcini și aspirații.”
Conferinţă națională cu participare internaţională
25-27 aprilie 2024, Iasi