BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Dezvoltare personală pentru studenți

in Dezvoltare personală

Din februarie 2013, module de autocunoastere si dezvoltare personala pentru studenti!

Prin orele de dezvoltare personala, va dam posibilitatea ca, pe parcursul a 12 intalniri saptamanale, intr-un grup de 8 participanti care impartasesc obiective similare, sa dobanditi o mai buna intelegere a propriei persoane si a relatiilor cu persoanele semnificative, sa va dezvoltati abilitati de comunicare si interactiune care sa va creasca sansele de succes si satisfactie din viata de zi cu zi.

 

Durta unei intalniri de dezvoltare personala este de 3 ore, seara, intr-o zi din cursul saptamanii. Costul este 45 lei/ participant/ intalnire.

Formator: Elena Ceuca, psihoterapeut

Pentru inscriere, se achita taxa primei sedinte in contul Institutului pentru Cuplu si Familie,deschis la B.C.R. Sucursala Iaşi Cod IBAN : RO33RNCB0178114647160001.

Mentionati pe documentul bancar “ taxa ADP”

Plata se poate face si direct, la sediul din Iasi, str. Saulescu 33, intre orele 8:00- 16:00, pana la data de 25 ianuarie 2013, inclusiv

Dupa achitarea taxei, se solicita prin email la adresa  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. , un chestionar de orientare in grup.

Chestionarul completat se va trimite, la aceeasi adresa, pina pe 12 februarie 2013, inclusiv.

Prima intralnire va avea loc dupa vacanta intersemestriala, la o data comunicata ulterior, celor inscrisi.