BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Complet EU- Cum să am grijă de mine

in Dezvoltare personală

 

 Prezentare

Psihoterapeuta Virginia Satir ne oferă modelul ființei umane ca fiind Sinele- Eu sunt,  înconjurat de opt părți: partea fizică, emoțională, intelectuală, senzorială, contextuală, nutrițională, relațională, spirituală. Fiecare parte are nevoie de atenția și grija noastră pentru a trăi starea de bine și armonie. Fiecare conține resursele care ne ajută să fim compleți.

 

Dacă îți dorești:

-          să te cunoști mai bine

-          să funcționezi mai sănătos

-          să te folosești de toate resursele de care ești conștient/ă că le ai dar nu le întrevezi

 

-          să înveți să ai grijă de tine

-          să relaționezi cu alți oameni cu experiențe personale parțial asemănătoare și parțial diferite de ale tale,

-          să evoluezi,

 

te invit să participi la acest seminar de dezvoltare personală.

Modalitate de desfășurare

El se va desfășura în grup de 6-10 persoane, marțea din două în două săptămâni, între orele 16.30- 19.30. Vor fi 9 sesiuni. Subiectul fiecărei sesiuni va fi, pe rând, câte o parte din cele opt ale modelului Virginiei Satir.

Prima întâlnire: marți, 9 decembrie 2014.

 Vor fi exerciții practice, individuale, în doi sau în grup și fiecare participant va primi și exerciții pe care să le practice acasă.

 Loc de desfășurare

Institutul pentru Cuplu și Familie, Iași, bd. Carol, clădirea Habitat, corp A, et.2, cam.202

Investiție

Financiară: 40 lei/ sesiune.

Emoțională: depinde de tine.

 Poți să lași lucrurile așa cum sunt. Ori, poți să îndrăznești să te privești cu o nouă cunoaștere și să schimbi lucrurile din interior. Este cea mai benefică și cea mai durabilă dintre schimbări.

Trainer

Seminarul va fi moderat de Angelica Sirețchi, psihoterapeut principal, ce se ocupă din 2007 de dezvoltarea personală a consilierilor și psihoterapeuților aflați în programul de formare complementară. Ea este de asemenea terapeut în cabinetul său privat.

Înscrieri

Pentru alte detalii, răspunsuri la eventuale întrebări, înscrieri, scrieți la adresa Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau sunați la nr.tel. 0745-234872.

Veți completa de asemenea un formular la prima întâlnire cu câteva date personale și de contact și cu acordul cu privire la condițiile de confidențialitate ale activității de grup.