BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Depășirea blocajelor în psihoterapie, o perspectivă dialogică

Psiholog Doctor Marcel Nedelcu, psihoterapeut principal și formator principal în psihoterapie sistemică de familie și cuplu în cadrul Institutului pentru Familie și Cuplu Iași, organizează cursul de formare continuă
 

DEPĂȘIREA BLOCAJELOR IN PSIHOTERAPIE,

O PERSPECTIVĂ DIALOGICĂ

 
Perioada: 20 septembrie 2013, între 13 – 19.30
Locatia: Constanta (locul de desfasurare va fi anuntat cu 2 saptamani inaintea cursului)
Cui se adresează cursul:
Sunt invitați să participe psihologii clinicieni, consilierii și psihoterapeuții care vor să-și îmbunătățească abilitățile necesare în depășirea momentelor de blocaj în terapie și să afle cum să beneficieze în mod creativ de oportunitățile pe care le oferă contextul terapeutic. La curs sunt așteptați specialiști aflați la orice nivel.
De asemenea, mai pot participa la acest curs studenții sau alți specialiști. Aceștia nu primesc credite, ci adeverință de participare.
Ce veți ști la finalul cursului:
· Veți cunoaște strategii concrete de abordare a situațiilor din terapie
· Veți identifica oportunitățile oferite de momentele de blocaj în terapie
· Veți cunoaște cel putin două tehnici concrete de facilitare a dialogului în situațiile de blocaj
· Veți învăța principiile de bază ale abordării dialogice
· Veți diferenția rolul terapeutului în terapiile moderniste și cele postmoderniste
· Veți putea face asocieri între strategiile prezentate și cel puțin o situație concretă din practica personală
· Vă veți îmbogăți repertoriul de tehnici și în acelasi timp posibilitatea de a lua contact cu o abordare terapeutică nouă, de orientare postmodernistă
· Veți avea abilitățile și atitudinile necesare facilitării dialogului și invitarea explorării noilor direcții de către client
Cursul cuprinde atât prezentări teoretice, cât și aplicații practice.
Avantaj imediat al urmării acestui curs:
Psihologii cu atestat de liberă practică beneficiază după acest curs de 8 credite, acordate de Colegiul Psihologilor din România.
Investiție personală (costul cursului): 220 lei.
 
Detalii despre trainer:
Psih. dr. Marcel Nedelcu este psihoterapeut principal și formator în psihoterapie sistemică de familie și cuplu. Are activitate in domeniul psihoterapiei, consilierii și formarii profesionale de peste 17 ani, cu grupuri țintă foarte variate: copii, adolescenți, adulți, batrani, cupluri, persoane cu diagnostic psihiatric, persoane singure, bolnavi de cancer, victime ale violentei, personane aflate în detenție, foști deținuti politici, etc. Din 2004 este formator acreditat in psihoterapie sistemică, desfașurănd o activitate intensă la nivelul intregii țări.
În paralel cu activitatea de consiliere și psihoterapie s-a specializat și a desfășurat activitați in domenii precum: psihologie clinică, psihologia publicitară și managerială, psihologia muncii, selecția de personal, formarea profesionala a adulților, organizații nonguvernamentale, managementul de proiect, servicile sociale și politicile publice, dezvoltarea comunitară, mediere. Din 2011 este cadru didactic asociat la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iași, in cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației și al Facultății de Filosofie și Științe Social Politice.
Pentru inscriere se va trimite la mail  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.  copie dupa plata taxei de inscriere de 50 RON platita in contul institutului deschis la B.C.R. Sucursala Iaşi, Cod IBAN : RO33RNCB0178114647160001.
Persoane de contact pentru înscrieri și informații:
Psih. Dr. Marcel Nedelcu
Telefon: 0727808285
E-mail:  Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.icf-iasi.ro