BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Condiții de reluare a formării, după o întrerupere, indiferent de motivul întreruperii procesului

Cu aprobarea Comisiei profesionala a Institutului pentru Cuplu si Familie, o persoana care a intrerupt formarea poate relua pregatirea pentru a deveni psihoterapeut in urmatoarele conditii:

1. cursantii care au intrerupt de mai mult de 12 luni, dar nu mai mult de 18 luni, formarea teoretico-aplicativa, vor participa , la alegere, la 1 curs dintre cele pe care le-a frecventat deja. Se considera intreruperea de la prima absenta la un modul organizat de grupul in care este inscris cursantul respectiv.

 

2. cursantii care au intrerupt de mai mult de 18 luni formarea teoretico-aplicativa vor participa , la alegere, la 1 curs dintre cele pe care le-a frecventat deja si vor participa la toate evenimentele de formare continua, anume: cursuri, ateliere, conferinte, pe care le organizeaza ICF in intervalul in care se desfasoara reluarea formarii. Se considera intreruperea de la prima absenta la un modul organizat de grupul in care este inscris cursantul respectiv.

3. cursantii care au interupt de mai mult de 12 luni, dar nu mai mult de 18 luni, dezvoltarea personala sau supervizarea, vor avea de facut un supliment de ore egal cu 25% din totalul orelor prevazute de regulament pentru dezvoltare personala, respectiv supervizare. Se considera intreruperea de la prima absenta la un modul organizat de grupul in care este inscris cursantul respectiv.

De la caz la caz, Comisia profesionala poate decide si alte conditii pentru reluarea formarii.

Recuperarile, reluarile de cursuri, precum si orele suplimentare se pot face doar in cadrul grupelor de formare din cadrul ICF.