BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

INVITAȚI

Conferința noastră națională reunește profesioniști internaționali pentru a discuta despre cum să promovăm reziliența și să înlăturăm obstacolele în cadrul sistemelor familiale.

 

Nu ratați această oportunitate de a învăța și de a interacționa cu colegii noștrii de peste hotare!

 

La acest eveniment veţi avea ocazia să întâlniţi profesionisti din domeniul terapiei sistemice, printre care:

Dr. Ged Smith care este un terapeut de familie de mai bine de 20 de ani și în prezent lucrează atât în CAMHS, cât și în Serviciile pentru adulți, cu două NHS Trusturi în Nord-Vesul Marii Britaniit.

În acest timp, a predat, supravegheat și consultat în întreaga lume și are multe articole publicate în reviste academice și Context, la care este colaborator regulat și editor adjunct.

Interesele sale speciale de studiu privesc puterea și genul, în special masculinitatea și lucrul cu bărbații, care a fost subiectul studiului său de doctorat.Prof. Doc

Bernhard Trenkle, DIPL.PSYCH., este director al Institutului Milton Erickson Rottweil Germania și membru al Consiliului de Administrație al Fundației Milton Erickson.

El este membru al Consiliului Director al Societății Internaționale de Hipnoză ISH și fost președinte al Societății Milton Erickson de Hipnoză Clinică Germania (1996-2003). Autor al Ha Ha Handbook of Hypnosis and Psychotherapy, o carte de glume de succes în Germania (tradusă acum în engleză, rusă și italiană).