BUN VENIT LA
INSTITUTUL PENTRU CUPLU ȘI FAMILIE
formare profesională de înaltă calitate și servicii de psihoterapie și consiliere pentru familii, cupluri, copii, persoane individuale și grupuri

Conferința ICF 2023

 

Întâlnirile Institutului

”Sisteme în schimbare. Reziliență și obstacole.

Conferinţă nationala cu participare internaţională

 18-20 mai 2023, Constanța

Colectivul Institutului pentru Cuplu și Familie vă invită să participați la a 6-a ediție a conferinţei profesionale „Întâlnirile Institutului”. 

Dacă la întâlnirile precedente organizarea a fost posibilă multumită cursanților și absolvenților noștri din Iași, Timișoara, Brașov, Pitești, și respectiv Târgu-Mureș, în acest an ne bazăm pe colaborarea colegilor noștri din Constanța.

Tema: Întâlnirile Institutului din 2023 vă invită să descoperim împreună cum anume schimbările pe care le-am experimentat de-a lungul vieții au interacționat cu reziliența.

La acest eveniment veţi avea ocazia să întâlniţi profesioniști din domeniul terapiei sistemice, printre care Ged Smith (Marea Britanie) si Bernhard Trenkle (Germania).

 

Participarea la conferință vă oferă ocazia de a:

  • Împărtăși cu colegii experințele voastre,
  • Vă conecta la noutățile din psihoterapie,
  • Primi idei și inspirație pentru a depăși impasul, în ședințele de terapie.

Ca de fiecare dată, avem bucuria să vă confirmăm că Întâlnirile Institutului” va fi o conferință unde se creează spaţiu pentru vocile tuturor participanților.

Conferinţa va avea credite de formare continuă de la Colegiul Psihologilor din România.

 

Pentru inscriere va oferim informatiile de mai jos: